Left Terugkeren naar winkel
Besteloverzicht

Je winkelwagen is leeg

Halal Black Angus Flat Iron steak uit Australië

Recept: Black Angus Flat Iron steak uit Australië

De Halal Black Angus Flat Iron Steak uit Australië van halalmeat.nl is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar een vol, rijk smakend stuk vlees met een uitstekende textuur en smaak. Het is afkomstig van de schouder van het rund en wordt beschouwd als een van de meest veelzijdige en smaakvolle steaks op de markt.

De flat iron steak is een van de meest populaire stukken vlees onder barbecue-liefhebbers en vleesliefhebbers en wordt beschouwd als een van de beste keuzes voor mensen die op zoek zijn naar een betaalbare en smaakvolle optie. Het is een dikker stuk vlees dan sommige andere steaks en wordt meestal in de vorm van een schijf gesneden, wat het perfect maakt voor gebruik in recepten waar het vlees snel moet worden gebakken.

Als u op zoek bent naar een recept voor Halal Black Angus Flat Iron steak uit Australië, dan is dit het perfecte recept voor u. U heeft slechts een paar ingrediënten nodig om dit gerecht te bereiden en de resultaten zijn verbluffend. Hier is hoe het te doen:

Ingrediënten:

  • 2 Halal Black Angus flat iron steaks (ongeveer 200 gram per stuk)
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel zwarte peper
  • 2 teentjes knoflook (fijngehakt)
  • 1 theelepel rozemarijn (fijngehakt)

Instructies:

  1. Verwarm de grill of oven op hoge temperatuur.
  2. Besprenkel de steaks met olijfolie en bestrooi ze met zout, zwarte peper, knoflook en rozemarijn. Laat het vlees minimaal 15 minuten intrekken.
  3. Leg de steaks op de grill of in de oven en bak ze gedurende 3-4 minuten aan elke kant of tot ze op de gewenste gaarheid zijn.
  4. Laat de steaks rusten voor enkele minuten voordat u ze aansnijdt en serveert.
  5. Serveer eventueel met Chimichurri. Bekijk hier het recept!

Dit recept is een eenvoudige en snelle manier om van deze heerlijke stukken vlees te genieten. Serveer de steaks met gegrilde groente of aardappelpuree en geniet van de uitstekende smaak en textuur van de Black Angus Flat Iron steak uit Australië!

Charif Eddini

Laat een reactie achter

Reacties moeten worden goedgekeurd alvorens deze geplaatst worden.